mandag den 5. juli 2010

BANG?!

Det er søndag og vi skal ikke rigtig noget og beslutter os så for at vi kører i Bilka og handler ind til ugen, de har jo åbent i dag, så vi sætter os i bilen for at køre til Næstved.

Ude på motorvejen ligger vi og kører 130 km/t, det er mig der kører og så lige pludselig sker der noget, der er ingen af os der kan huske om det siger bang, men i hvert fald er vi ikke i tvivl om at dækket er eksploderet.

Jeg får bilen stille og roligt bremset ned og ind i nødsporet, men den er ikke nemt at styre og det ryster godt i rattet. Og da vi holder stille og alt er ok ryster jeg bare. Jeg var totalt cool i situationen og handlede helt rationelt.

Vi får ringet til falck og beder dem om at komme og hente os og bilen og køre os hjem. De kommer en time efter vi har ringet. Heldigvis holder vi i skygge siden og kan sidde nogenlunde behageligt i bilen.

Falck bilen kommer og falckmanden kigger på bilen og siger at vi har godt nok været heldige, de biler han er kommet ud til hvor det her er sket har ikke set så pæne ud. De har som regel været skrammet hele vejen op af den ene side fordi den ikke har været til at styre, eller det der er værre.

Men i sidste ende syntes Vitus det var en fantastisk oplevelse at komme ud at køre i den store falck lastbil, og han tog det hele rigtig pænt også, og var meget tålmodig mens vi ventede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...