torsdag den 31. marts 2011

Stof ammeindlæg


Så fik jeg lige læst mig til at engangs ammeindlæg ikke er det bedste hvis man har svamp, og det har Lærke og jeg, så jeg satte mig ned i dag og syede nogle stof ammeindlæg. Og det skulle jeg da have gjort fra starten af for de er da godt nok rare at have på i forhold til engangs indlæg.

Jeg har syet dem af (inderst til yderst) : Bomulds velour, håndklæde og Fleece. Så må vi se om det suger nok. Jeg fandt et smart trik da de skulle klippes ud, for jeg syntes ikke det er super nemt at klippe cirkler i stof. Men jeg tog 2 runde bordskånere til glas og lagde stoffet i mellem og så kunne jeg holder på bordskånerne mens jeg klippede rundt om dem og fik de fineste stofcirkler. (så skal jeg bare lære hvordan jeg afslutter en cirkel pænt på overlockeren.

2 kommentarer:

 1. Hej Julie.
  De er rigtig fine - jeg skal også igang med at sy ammsindlæg(selvom der går noget tid før de skal i brug!) Jeg tror jeg laver dem med flonel som mellemlag.
  Hvor store er dine i omkreds?

  //Christine (SB-sommermor)

  PS - du kan hive lidt i trådene, så afslutningen bliver pænere til sidst :-)

  SvarSlet
 2. nåh ja flonel det må også suge godt. det har jeg vist også noget liggende af. Ved ikke helt om de 6 par jeg har lavet er nok.

  diameteren er 11 cm, det passer meget godt syntes jeg, måske kunne de godt have været en smule større.

  Må prøve det med at hive i trådende. Men jeg tror i det hele taget at jeg skal på et overlocker kursus, for jeg forstår heller ikke helt det med at indstille trådspændingen så jeg også får bagsiden pæn.

  Kh Julie

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...