onsdag den 12. oktober 2011

Lidt af hvert på en onsdag


Så fik jeg endelig en formiddag hvor lille frøken flyveøre tog sig en lur på mere en 10 min. det var skønt og det gav mig tid til at at pleje mit kreative jeg.

Jeg har lavet en tavle til Vitus hvor alle hans piktogrambøger skal hænge, indtil videre har jeg kun lavet den for aften rutinen for jeg kan simpelthen ikke få gang i printeren og jeg er ved at blive idiot! den siger bare farvepatronen er ved at udløbe på dato, tryk ok for at fortsætte og det sker der absolut intet ved. Nå det var et sidespring. Vitus har selv valgt stoffet og at der skulle en monstertruck på, så det måtte jeg jo lave til ham.
Og da han så stoffet med monstertrucks bestilte han også straks en bluse med en monstertruck på, så det måtte jeg jo også lige lave til ham :)
Og endelig fik jeg også lige lavet en ny hynde til trip trap stolen, den anden var en fra Vitus tid og den var godt nok ved at være slidt og kedelig at se på, og så havde jeg en ide om at det ville være genialt at lave en hynde i voksdug. Det er også rigtig genialt, men jeg skal lige huske lidt ekstra sømrum næste gang jeg gør det for voksdug giver sig ikke mange millimeter så den var ret så svær at få sat på, men det gik og det ser rimeligt ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...