søndag den 13. maj 2012

Kærlighed ved første blik

I Lørdags var Vitus og jeg til baggagerums markede og vi slæbte alt muligt og umuligt med og fik solgt for sølle 250 kr. Men det var et godt arrangement, vi havde bare vejret i mod os. Det var is koldt og blæste og regnede ind i mellem. Men jeg måtte jo også lige rundt og lure i de andres baggagerum men der var ikke lige noget af det jeg var på udkig efter (gammelt fint sengetøj, retro plastbøtter, en brun Gepo 5000 vægt m.m.) men så lige pludselig stod den her taske der og den måtte jeg eje, og den er intet mindre end genial, alt mit hækle grej kan være der i plus det hækletøj jeg har gang i og den er så nem over overskuelig og lige til at tage med fx. i campingvognen.

Så er spørgsmålet bare hvad skal jeg hækle, og jeg syntes altså mit garnlager ser lidt farveløst ud efterhånden, alle min pang farver er hæklet op.

1 kommentar:

  1. Den taske kender jeg godt!
    Den står her i min stue og rummer - nå ja, hæklenåle, strikkepinde, nåle, knapper, sakse, målebånd osv. Lige til at tage med, med det hele i!
    Min blev købt hos Panduro for nogle år siden, og selv om den var nedsat til halv pris, kostede den givetvis noget mere end du har givet.
    Så stort tillykke med dit skønne indkøb, den fortryder du ikke!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...