fredag den 31. december 2010

Kransekage

Så har jeg lavet vores egen kransekage i år. Det var meget sjovt.Jeg brugte opskriften fra det søde liv. Find den her Jeg har lavet halv portion og fik 10 ringe og en top, og så fire små kransekage stykker.

Babylytning

Vitus prøver at lytte om han kan høre babyen inde i maven, og så snakker han lidt til babyen. Han holder nøje øje med hvor meget maven vokser, og at min navle er på vej ud af maven.

mandag den 27. december 2010

Se hvad jeg har vundet



Jeg har simpelthen vunder en forsinket julegave til mig selv hos Perlepaladset, se lige hvor fine de er, nøj hvor jeg glæder mig til at modtage dem.

mandag den 20. december 2010

I sneen

Sneen daler ned og så er det jo skønt at holde jule ferie. Jeg har været totalt praktisk og ordnet alt muligt husligt, og så var Vitus og jeg i haven lidt for at få brændt lidt (af Vitus) energi af. Vitus hjalp med at flytte lidt brænde og legede ellers i sneen.

søndag den 19. december 2010

Klejner


Så gik Vitus og jeg i gang med at lave klejner, vi havde lavet dejen i går og så skulle de vrides og koges idag. Vitus rullede en klump dej ud og havde tålmodighed til at skære og vride 5 klejner. Så jeg lavede resten, men det tog nu også sin tid for der blev da lidt flere end jeg havde regnet med.

Og så kommer der lige en opskrift, for de blev faktisk rigtig gode :


3 æg
125 g smør
1 kop sukker
1 kop fløde
1 tsk hjortetaksalt
1½ tsk kardemomme
500 g mel


500 g palmin

Smøret smulres i melet og resten af de tørre ingredienser kommes i, og så æltes det hele sammen med fløde og æg.
Dejen skal stå koldt 1 døgn. Vrides og koges i 180 grader varmt palmin. Lægges derefter på fedtsugende papir.

lørdag den 18. december 2010

Projekt Saltvand del 7




I går aftes kom der en ny sending fisk hjem hos dansk saltvands center så Thomas og Morten kørte derind i for at se om de kunne få et par klovnfisk, og Thomas kom hjem med det sødeste klovnfiske par, Vitus har jo ferie så han havde fået lov til at holde sig vågen til fiskene kom hjem, og han blev rigtig glad, han faldt dog i søvn inden de skulle lukkes ud i akvariet, men blev så glad da han stod op i morges og så dem.
Thomas havde også en super flot grøn koral med hjem, den er svært at få et godt billede af. Og en Hugo fisk, jeg har godt nok set den i posen, men siden har jeg ikke set den. Det er en der skal gå på bunden og spise alger der, og så graver den sig vist ned, så jeg er spændt på om vi får den at se snart.

Juleferie !




Så har Vitus og jeg juleferie, det er bare skønt. Og vejret er perfekt til at holde fri, der ligger tonsvis af sne og det vælter stadig ned, der er tændt op i brændeovnen og tegnefilm på fjernsynet og jeg sidder her og hygger mig med min blog. I går fik vi lavet lakrids karameller og i dag tror jeg den står på klejner.

onsdag den 15. december 2010

Fru B


Så kan jeg vist ikke løbe fra at der er kommet et helt klart resultat af min afstemning, så nu vil jeg ændre min blog til at hedde Fru B (og så krydser vi lige fingre for at navnet ikke er taget, for det har jeg da ikke lige tjekket)

Lidt senere...

så fik jeg tjekket og det er selvfølgelig ikke ledigt, men så får Thomas da lidt sin vilje. Bloggens adresse hedder nu bavnlev.blogspot.com og så beholder jeg stadig navnet Fru B som navnet på bloggen.

søndag den 12. december 2010

Projekt Saltvand del 6



Så har læder korallen foldet sig helt ud, og det er tegn på at den har det rigtig godt. Vi har læst om andre akvarier hvor det har taget uger før de folder sig ud efter de er kommet i. Jeg fik et lidt bedre billede af Kirurgen, men det er ikke helt nemt at få klare billeder gennem glasset.

lørdag den 11. december 2010

Projekt Saltvand del 5


Og så blev kirurgen lukket ud.


Og her et billede at læder korallen på plads, og den er så småt begyndt at stikke sine små følere ud.

Projekt Saltvand del 4







Så har Thomas været ude og købe vores fælles julegave til hinanden. Så nu kommer der lidt liv i akvariet. Thomas har købt en Gul Kirurg, nogle eremit krebs, en søstjerne og en læder koral. Om lidt skal den gule kirurg lukkes ud, det bliver lidt spændende.

Fine og nemme gavekort



Jeg har købt de her træ gavekort i netto til ikke særlig mange penge, dem har jeg pyntet med nelliker og kanel, men de kan pyntes med alt muligt, det var lige hvad jeg havde liggende. Og købt i søstrene grene er det billig pynt. Jeg syntes det er blevet til nogle rigtig fine personlige gavemærker, der både pynter og dufter af jul.

Aben Viktor




Thomas købte en "gør det selv ud af et par sokker abe" til Vitus. Og det er det var jo så mig der skulle gøre det selv, med en utålmodig ventende Vitus ved siden af. Det tog så 4 timer eller noget i den stil. Men nu er han færdig og han skal hedde Viktor siger Vitus. (Når nu lille søster ikke kan komme til at hedde det)

fredag den 10. december 2010

Klar til Julefrokost


Så er Thomas sendt til julefrokost med gutterne, håber de får en rigtig god aften og han køre forsigtigt, det er vist helt vildt glat. Vitus og jeg skal bare være hjemme og hygge os med disney show og jeg vil pleje min feber, Vitus er heldigvis ved at være helt oven på igen, efter næsten en uges sygdom.

torsdag den 9. december 2010

Vinterstøvler fra effektlageret


Jeg må simpelthen lige fortælle om mine vinter støvler, jeg elsker dem, de er så lækre og varme, og det er så skønt at jeg ikke skal bekymre mig om at skøjte rundt i det her vejr.

Jeg bestilte dem fra effektlageret i lørdags og jeg havde dem med posten mandag, og jeg fik mail med track and trace nummer med det samme og de sendte fragt frit, det er sgu da service. De kan anbefales.

Og så i dag hvor det bare vælter ned med sne og jeg skulle op til lægen med Vitus så bliver jeg bare så glad når jeg går ud og stikker fødderne i mine nye vinterstøvler.

tirsdag den 7. december 2010

Nye Farver og snart nyt navn

Så har jeg fået fikset min blog, for der var altså et par ting hist og her der ikke virkde. Det viser sig at det er min template der har drillet, så den har jeg skiftet nu, så nu har jeg fået nye farver på min blog.

Nu kan du skrive kommentare på mine indlæg, det har desværre ikke virket før og jeg har først lige opdaget det i dag.

Jeg vil også prøve at lave en ny afstemning og se om det virker for sidst var der kun mig der kunne stemme så det ud til. Så hvis du vil være så venlig at stemme igen så vil jeg blive glad.

Cakes On My Mind

Min bedste veninde har endelig fået oprettet en blog om sine fantastiske kager. Så er du til kager så kig ind forbi, så kan du med garanti blive inspireret :

http://cakesonmymind.blogspot.com/

Et lille sneak peak :

lørdag den 4. december 2010

World of Warcraft Cataclysm



Se hvad der ligger her hos mig nu :) Thomas kom forbi Game i waves og så de solgte det før tid, så han tænkte at det måtte han da hellere snuppe med hjem til sin kone :)

onsdag den 1. december 2010

Projekt Saltvand del 3


Så har vi fået alger og lidt liv i akvariet. Vi har nogle små børste orme som har boet i stenene, nogle snegle og i dag har vi fået en reje.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...