onsdag den 21. december 2011

mandag den 12. december 2011

12 december

I forgårs var drille nissen på spil. Vitus kunne ikke forstå at han havde fået en gave uden at blive drillet. Men da han skulle have sine støvler på opdagede han at det var han vist alligevel blevet.

I dag har vitus været ude og ride. Der var pyntet op til jul, så hyggeligt. Oh dejligt at være afsted uden Lærke. Det er altså nemmere at være i ridehallen uden baby.

fredag den 9. december 2011

Fru Bach Giveaway


Jeg følger med hos Fru Bach, hun har en skøn blog. Og lige nu har hun en give away fordi hun er nået op på 100 faste læsere :) Du kan vinde de lækreste stoffer, og du kan finde hendes give away lige her .

Savlesmække

Så var der vist nok. Mangler knapper i de fleste men det håber jeg at Thomas hjælper til med for ellers får jeg vist ondt i hænderne. Og bare roligt nogen af dem er til gaver ;)

torsdag den 8. december 2011

Lærke 9 måneder

Jeg kan kravle, gå med gåvognen, rejse mig op af alting og sidde bag på mors cykel.

mandag den 5. december 2011

Hverdagen nærmer sig

Nu nærmer hverdagen sig, Lærke er startet i dagpleje og i dag har jeg afleveret hende kl. 7.30 og jeg skal hente hende igen kl. 11 medmindre dagplejeren ringer inden. Jeg har så Vitus hjemme syg, fordi han havde feber og kastede op i dag så han får lige en hjemme dag så han kan komme helt oven på. Men det er som om jeg bare har vildt meget tid når der ikke er baby i huset, jeg har allerede sat vasketøj over, ryddet op og fundet frem til at sy en bunke savlesmække :)

I går fik Lærke virkelig styr på det med gå vognen, og hun syntes det er fantastisk. Men når jeg prøver på at filme hende så skynder hun sig at sætte sig ned og kravle over til mig, for det går meget stærkere og det er så spændende med det kamera. Men her er da lidt af hvad hun kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...