lørdag den 25. februar 2012

Sovepose og bukser

Lærke's dp mor efterspurgte en sove pose og jeg sagde at det ville jeg godt prøve at lave. Det var ret sjovt, jeg havde ikke noget mønster så jeg fandt hen af vejen og den er lavet 100% af ting jeg kunne finde i mit stof skab.

Så fik jeg også lavet et par bukser til vitus og sat rib på et par bukser til Lærke som jeg vist har vist tidligere.

(og så er der noget med billede rækkefølgen når jeg blogger fra min iPhone)

lørdag den 18. februar 2012

Lidt fra symaskinen

Jeg fik endelig syet et par bukser til Lærke som jeg har klippet for længe siden. Og et par af vitus bukser som er for små men jeg nænner ikke at skille mig af med dem for de er så fine og bløde. Så de blev afkortet til knickers og hullerne på knæene blev lappet.

onsdag den 15. februar 2012

Fiske krise


Thomas og jeg har været kæreste i otte år (i går) og det fejrede vi med at købe nogle nye fisk til vores saltvands akvarium (så jeg måtte undvære blomster og chokolade) Men fine fisk fik vi. Vi købte dem i weekenden og de trives godt, men den ene så vi sidst i går morges og det syntes vi alligevel var underligt at den skulle gemme sig så meget. "hun" ser sådan her ud: (og i kan godt se det er en totalt pige fisk ik)
Så i dag satte jeg mig ned foran akvariet og kiggede og tænkte den må da dukke op, for den lå jo heller ikke og flød rundt og var død. Så mens jeg sad og kiggede fik jeg en pludselig indskydelse og stillede mig op på stolen, løftede låget og kiggede ned i sumpen, og hvem svømmer rundt derned ? Det gør da vores fine røde koralvogter.
Kan i se hende ? lige oppe over den rillede slange. Nå mig ud og lede efter net, fandt et, men det var alt for stort, fandt et mindre, det var også for stort, what to do ?? Så mig rundt i huset lidt og her var hvad jeg fandt :
TADAAAAA:
Jeg måtte give op mens pumpe og grej var dernede så op med det. Men for pokker da, det er jo to rum hvor der er åbent mellem dem i en lille sprække helt nede i bunden skide nemt for en fisk at smutte igennem, knap så nemt med mit fikse fiske net.
Men efter en lille pause (Lærke stod og "råbte" af mig) og et par dybe vejrtrækninger tog jeg mig sammen og så fik jeg hende. Jeg ville gerne vise et billede hvor hun svømmer glad rundt i akvariet men hun har altså gemt sig.

tirsdag den 7. februar 2012

Kill your darlings

Så blev mit første kill your darlings projekt færdigt, og puh det var lidt hårdt at starte med at klippe, men nu er alt ok for se lige det lækre tæppe som Lærke kan få med i dagpleje i morgen.

lørdag den 4. februar 2012

Overspringshandling

Jeg skal have ryddet færdigt op på vitus værelse og i stedet for at gøre det kom jeg i tanke om at han skal have noget til sine tusser, og så måtte jeg jo lige lave nogle glas til formålet, her er det første.

fredag den 3. februar 2012

Give away update

Så er jeg endelig kommet lidt på banen igen, pyha. Lærke er ved at være rask, selvom snotte vælter ud af hende så har hun det markant bedre, det er rart. Jeg har simpelthen haft tid til at opdatere mig på de blogs jeg følger, nøj jeg har savnet det, det har jeg ikke haft tid til siden før jul engang. Og så har jeg opdateret min blog's med de give aways som jeg deltager I, i finder dem ude til højre på min blog.

Jeg håber også jeg får lidt tid til at sy, jeg har syet en smule, men kun praktiske ting, men jeg er i gang med et patchwork tæppe og det bliver fint tror jeg, i dag henter Thomas børn og jeg skal ud og finde noget bagside stof til tæppet.

torsdag den 2. februar 2012

Lagt ned af sygdom


Det går lidt sløvt med at blogge, det er nok en kombination af at Lærke har været meget syg, jeg er startet på arbejde igen og Thomas rejser en del.

Men jeg har tænkt indtil flere blog indlæg, måske de kommer snart, nu håber jeg snart vi går i mod lysere tider med lidt mere overskud på kontoen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...