lørdag den 9. juli 2011

Pakkeleg

For noget tid siden meldte jeg mig til en pakkeleg hos Mette som har bloggen Kirkesjov. Jeg har en gang tidligere spottet den her pakkeleg i blogland, men var for sent på den så der nåede jeg ikke at deltage, men den her gang var jeg heldig og var nummer to der skrev :) Og så havde jeg egentlig glemt lidt om det igen for Mette havde sagt at der nok gik lidt tid. Men for nyligt skrev hun til mig igen vedr. noget andet og lige et ps med at nu var min pakke snart på vej, og så begyndte jeg at blive spændt :)

Og i dag ankom der en pakke i min postkasse, jeg troede først det var noget kedeligt beskyttelsesfilm jeg havde bestilt til min iPad (dog meget mystisk pakket ind så) men da jeg åbnede den så blev jeg bare så glad, hvor var det bare en lækker lækker pakke at få ind af døren på sådan en ellers lidt dum dag*.

Men se lige en gang lækre ting. Der var masking tape som jeg lige ved hvad skal bruges til, Mettes fine suttesnor som jeg har kikket på maaange gange og en nøglesnor, noget rigtig fint stof som allerede rummestere i mine tanker om hvad det nu skal blive til. fine hårelastikker med sommerfugle, lige i mine farver og jeg skal da bruge dem indtil Lærke får hår nok til dem :) og så var der to af de sødeste påklædningsdukker, en som lige er til Vitus og den anden vil jeg gemme til Lærke. Så var der lige nogle hæklede blomster som jeg pønser på skal blive til en fin lille barnevogns snor, et kort med en sød hilsen og et fint kort fra Husflid som jeg bare så gerne vil ind og besøge.

Nå jeg vrøvler derud af. Nu skal jeg så sende en pakke retur til Mette, og hvis der er to, der har lyst til at være med i en lille pakkeleg, så er det de to første som kommentere på dette indlæg. Jeg skal så sende en pakke til de to, der melder sig, og når de modtager en pakke fra mig, skal de sende en retur til mig og derefter finde to nye, der gerne vil være med. Og der er frit slag hvad angår pakkens indhold.*Alene hjemme med Vitus og Lærke og Vitus startede dagen op med at få 40,4 i feber og en tur til vagtlægen afslørede en gang lungehindebetændelse. Og Thomas var jo som sagt ikke hjemme, han er i jylland og hente en ny gammel bil til os. Så ind og ud med unger, og en så sløj Vitus der ikke kunne gå så han måtte i klapvognen, og så igen ud og ind med ungerne igen fordi vi skulle jo også lige på apoteket og hente penicillin.

7 kommentarer:

 1. Ihh hvor godt at den er nået godt frem - og dejligt at du kan bruge tingene :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Jeg har også fuldt legen og har været for sent på den et par gange - så jeg vil gerne være med.
  Millelouise

  SvarSlet
 3. Jeg vil også rigtig gerne :)

  SvarSlet
 4. Ih hvor skønt i vil lege med :) seng mig jeres adresser til juliespost@gmail.com og så vil jeg gå i gang med at kigge på jeres pakker :)

  kh Julie

  SvarSlet
 5. uh uhh - nåede jeg det?

  Jeg vil også meget gerne være en del af pakkelegen :)

  SvarSlet
 6. ahh - 2 - ups hihi, men held og lykke :)

  SvarSlet
 7. Du må holde øje med de to der deltager i min pakkeleg, lige pludselig har de en pakke fra mig og starter deres egen pakkeleg :)

  Kh Julie

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...