fredag den 26. februar 2010

Rullebræt en billig anbefaling


Vitus fysioterapeut har været og vurdere Vitus og vi fik bl.a. den anbefaling at træning/leg på et rullebræt vil være super godt og styrke ham. Altså sådan hvor han ligger på maven på rulle brættet og skubber sig frem med hænderne.

Så jeg gik i gang med at google efter et rullebræt, og hold da op, de koster så fra 400 kr. og op efter alt efter hvor motorisk korrekte de er, eller hvad det nu er.

Så vi var faktisk nået til den konklusion at det er så noget han gør i børnehaven, jeg ved de træner med ham allerede deroppe, men det havde været rart at kunne have det her hjemme også.

Men så i dag ringer Thomas hjem og spørger om sådan en man bruger når man flytter til at stable flyttekasser på og køre afsted ikke kunne bruges, og jeg tænkte det kan den vel godt ? Så han kørte i Jem og fix (2 stk. for at finde en der havde det) på vej hjem fra arbejde og tadaaaa 1 stk. rullebræt til under 100 kr. (98,- men under 100)

Vitus har testet det som i kan se på billedet og det fungere super godt, og han syntes det er alletiders leg. Det eneste jeg skal have gjort ved det er at finde ud af at gøre det lidt skridsikkert så han ikke glider med kroppen så meget når han ligger på det.

Hvis nogen har interesse så er det for at styrke hans nakke, ryg og arm muskler, af andre øvelser fik vi:

Ligge på en bold, holde ham i benene og så lade ham samle ærte poser op i en spand

Lave trillebøren hvor han går på hænder og vi holder hans fødder


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...