torsdag den 29. april 2010

Dagen før Storebededag


Og manden er sendt i byen efter hveder. Jeg har stadig tænkt mig at forsøge at bage dem selv, men Thomas insistere på at købe nogen også, bare for en sikkerheds skyld.

Med hensyn til vejret så er jeg altså ikke helt tilfreds. Men det bliver i det mindste lunt. Men hvad skal de der dyk under 0 punktet til for ? Det er ikke i orden.

God storebededags ferie til alle der læser med :)

fredag den 23. april 2010

Nul huller !


Vitus har været til tandlægen i dag og han havde så fine og stærke tænder :) :) og hun kunne tydeligt se at han ikke brugte sut og han bider fint sammen. Den tand han har tilbage som han er født med (der var jo to, en røg ud for længe siden) den er lidt gul men sidder fint og genere ikke, så der skal han bare have taget nogen røntgen billeder når han bliver ældre for at se hvad der er neden under. På billedet viser Vitus den ring frem som han fik af tandlægen, han er meget stolt og glad. Han skal til at bruge tandtråd ved de bagerste tænder hver dag og tandlægen viste hvordan.

torsdag den 22. april 2010

Bare fordi det er torsdag



Jeg har kastet mig ud i at prøve at lave en kage med skumfidus overtræk og det fik faktisk ret godt hvis jeg selv skal sige det.

Opskriften på overtrækket er ret simpel :
15 skumfiduser
2 spsk smags neutral olie
1 spsk vand

Så skal det i mikrobølge ovnen 10-30 sekunder af gangen, de må ikke koge eller karamelisere, når de begynder at blive sådan flydende'ish så skal der fyldes flor melis i og røres godt, og mere flor melis og røres godt, på et tidspunkt slipper den lidt og bliver til at ælte og så skal den rulles ud på majs mel i en str. der passer til kagen.

Jeg puttede farve i før jeg puttede flormelis i og det er klart det nemmeste, for til blomsterne kom jeg det i den færdige masse så det skulle æltes ind i, og det var noget gris og tog længere tid.

onsdag den 21. april 2010

iPad

Thomas og jeg talte om den nye iPad fra Apple og snakkede om at den var smart, men at måske blev man træt af at skulle sidde med den i hånden og holde den op for at bruge den, men nu har Thomas fundet løsningen :


en iCat

søndag den 18. april 2010

Tillykke med fødselsdagen far

Vitus og jeg er på bornholm og i dag er det min fars fødsesldag. Vi har hygget med morgenvækning og morgenmad.

Vitus kommer ind til mig og kommer med en længere forklaring om hvordan han har fundet ud af selv at trykke noget op på sit ben 10 armbånd og afslutter med "Derfor mig behøver ikke hjælp"
og lidt efter "Er det ikke sejt mor?" nårh altså, min lille store dreng :)

I dag skinner solen, vi skal ud og fodre ænder, jeg har ikke mit kamera med, men håber morfar lige snupper et par billede som jeg kan ligge her ind.

Vi bliver her indtil i morgen hvor vi, som det ser ud nu, tager bornholmer bussen hjem og ikke flyveren.

fredag den 16. april 2010

Vulkan aske skyen lukker lufthavnen.

Så er familien samlet igen, men det var godt nok usikkert i går hvordan det skulle gå.

I går var min mor i københavn og skulle flyve hjem om aftenen, men som dagen gik kunne vi godt se at det skulle hun nok ikke, og ganske rigtigt om eftermiddagen blev hendes fly aflyst og hun måtte hjem til bornholm over Sverige.

Thomas var i polen og skulle også flyve hjem, og der var også stor usikkerhed om han kunne komme afsted eller ej. I Polen sagde de næsten til det sidste at de fløj, men i DK havde lufthavnen meldt ud af de lukkede kl. 18.00 så jeg sagde til Thomas jeg syntes han skulle se på andre muligheder i stedet for at satse og tage i lufthavnen. Og ganske rigtigt flyet blev aflyst.

Thomas fandt heldigvis 3 andre danskere der også skulle hjem, så de slog sig sammen, først prøvede de at få et tog til Berlin og videre derfra til Trelleborg med tog og Færge, men fra Berlin og videre var alt booket. Så lykkes det dem at finde en polak som vil køre dem til Puttgarden for 700€ så den springer de på. Klokken 6 i morgen henter Vitus og jeg så en meget træt Thomas på ringsted station på det tidspunkt har han været oppe i 24 timer.

Vitus og jeg skulle have fløjet til bornholm i morges kl 7.00 men det blev også aflyst, det ser ud til at vi kan få refunderet billetten og nu tager vi afsted med Bornholmer bussen i eftermiddag.

Her er lidt links om Vulkan Askeskyen:

På lufthavnens hjemmeside kan man se status :

Naviair er dem der beslutter hvornår luftrummet skal åbnes og lukkes:

onsdag den 14. april 2010

Jeg har endelig gjort det selv



Endelig har jeg fået lidt tid til at lave lidt kreativt (og fundet tid til at ligge det herind)

Jeg har arvet en bog fra min far med mønstre på undertøj til store og små, den er ren retro og han har selv syet undertøj til min søster og jeg da vi var små, og så vidt jeg husker også blonde undertøj til min mor. Men den er super god bogen og mønstrene er nemme at sy. Undertøjet er syet af stof jeg har arvet fra min faster og jeg har masser af det, så nu kan jeg simpelthen producere gratis undertøj.

tirsdag den 13. april 2010

Om vores Nabo

I morges da vi kørte afsted kom vores nabo Hans gående op at sin indkørsel og jeg vinker til ham og siger til Vitus :

mig: Det var Hans
Vitus: Naaarj (griner)
mig: Jo det er vores nabo Hans
Vitus: Naaarj (griner igen)
mig: jo han hedder Hans
Vitus: Ham fjollet

torsdag den 8. april 2010

Så er jeg her igen

Så blev påskeferien og de første par arbejdsdage overstået og jeg er igen foran computeren, og så tænkte jeg at jeg hellere må bruge min frokost pause på at opdatere min blog.

I påske ferien skulle vi have været i haven og lave rigtig meget, men vejret tillod det ikke helt, kald mig bare pivet, men med regn og blæst så havde vi altså mere lyst til at hygge inden for og gå i biffen og i legeland.

Vitus og jeg var inde og se Sådan træner du din drage og det var et hit, den var rigtig god. Den kan ses både i 3D og almindeligt, men da det kun var Vitus 3. biograf tur tænkte jeg at det var lidt voldtsomt at kaste sig ud i 3D. Se traileren her :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...